Kaikki se valo jonka näemme (*)

Jussi Liimatainen Blogi @fi

Kun kirjoitan tätä, aurinko paistaa puhtaan siniseltä taivaalta. On sopivan lämmin mutta ei liian kuuma. Olen juuri palannut kahdesta miellyttävästä asiakaspalaverista. Sain lisää mielenkiintoisia töitä pitkäksi aikaa eteenpäin. Tänään on maanantai ja viikonloppu vielä tuoressa muistissa. Viikonlopun vietin mökillä, kauniin järven rannalla parhaassa seurassa läheisten ihmisten kanssa. Tapasimme perheen ja suvun kesken. Söimme hyvää ruokaa ja joimme sopivasti erinomaisia juomia. Teimme pitkiä lenkkejä ja kävimme uimassa. Luimme ja juttelimme mukavia. Otimme päiväunet.

Viikko on täynnä kiinnostavaa tekemistä:  asiakastapaamisia, kumppaneiden kanssa työn tekemistä, esitysten valmistelemista, puhelinpalavereja, uusiin asioihin ja -ihmisiin tutustumista.  On lasten harrastuksiin osallistumista ja pientä remonttia kotona. Veneen puunausta, lätkätreenejä aamulla ja juoksulenkkejä illalla.

Tämä on Mstreetin ensimmäinen blogi. Toiminta on hyvässä vauhdissa ja mukavassa kasvussa. Pitkän hiljaiselon jälkeen on aika ruveta markkinoimaan. Aloitan tästä, katsotaan mihin tämä johtaa. Tervetuloa tutustumaan nettisivuihin, mstreet.fi. Twitteristä löydät minut myös, #Liimis.

(*) Otsikko viittaa Anthony Doerrin loistavaan kirjaan, ”All the light we cannot see”. Huikea lukukokemus, suosittelen!